Наступний тиждень принесе заморозки і дощі

16 Листопада 2014, 14:41

На початку наступного тижня в Україну повернуться нічні заморозки, на заході та півдні очікуються дощі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі в Карпатах та Закарпатті, вдень у західних, Вінницькій та Одеській областях очікується дощ, в Карпатах з мокрим снігом, на решті території – без істотних опадів.

Вітер східний, північно-східний, 5-10 м / с, а західних областях місцями пориви 15-20 м / с.

Температура повітря протягом доби в західній та південній частинах країни + 3-8°С (на Закарпатті та на півдні Криму вдень до + 11°С), на решті території від -1 ° С до + 4°С (на сході вночі до -5°С).

У вівторок, 18 листопада, на заході та півдні України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом, на решті території – без істотних опадів. Вітер східний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі та вдень – від -1°С до + 4°С (вночі на півночі Лівобережжя 0-5 ° морозу); у західній та південній частинах – 3-8° тепла вдень і вночі, на крайньому півдні та Закарпатті вдень до +13°С.

У Києві та в понеділок, і у вівторок – без істотних опадів; температура повітря вночі та вдень очікується на рівні 1-3° тепла.

Як повідомлялось, на вихідних в Україні похолодало, вночі – 0°С.

Позначки: