Члени уряду від “Свободи” заявили про складення повноважень

12 Листопада 2014, 13:40

Прес-служба ВО «Свобода» розповсюдила заяву про складення повноважень членів уряду та голів державних адміністрацій.

"ВО «Свобода» заявляє про складення повноважень націоналістами-членами Кабінету Міністрів України, головами обласних і районних державних адміністрацій у зв’язку з оголошенням результатів позачергових парламентських виборів та формуванням нової коаліції", – зазначається в тексті повідомлення.

"Після перемоги Революції гідности ми як учасники коаліції проти режиму Януковича взяли на себе спільну відповідальність за долю країни, увійшовши до складу уряду та до виконавчих органів влади […] Вважаємо, що після завершення позачергових парламентських виборів уся відповідальність за політичну та соціяльно-економічну ситуацію в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції. Застерігаємо їх від зради ідей Революції гідности задля задоволення власних, а не державних, інтересів", – наголосили представники "Свободи".

Нагадаємо, до складу уряду Арсенія Яценюка входять "свободівці": віце-прем'єр Олександр Сич, міністр екології та природних ресурсів Андрій Мохник, міністр аграрної політики та продовольства Ігор Швайка.