РНБО: представники ОБСЄ розголосили секретну інформацію

11 Листопада 2014, 13:56

Україна незадоволена тим, що окремі представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі розголошують інформацію про дислокацію українських військових. Про це під час брифінгу 11 листопада повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Українська сторона занепокоєна відомостями про те, що окремі представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі розголошують інформацію про дислокацію українських військових підрозділів", – наголосив речник.

Він висловив сподівання на те, що місія діятиме неупереджено і не допускатиме вчинків, що можуть підірвати довіру до її роботи в українському суспільстві.

Лисенко також наголосив, що присутність міжнародних спостерігачів розглядається як чинник забезпечення сталого миру на Донбасі.

"Це перший кричущий випадок, який стане уроком для всіх", – сказав Лисенко.

Як відомо, раніше ЗМІ повідомили, що спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які напередодні зустрічалися з представниками України та Росії в "Загальному центрі контролю і координації", оприлюднили інформацію про місце дислокації українських військових.

Позначки: