Завтра відбудеться перше засідання робочої групи зі створення коаліції

30 Жовтня 2014, 20:28

Перше засідання робочої групи зі створення парламентської коаліції відбудеться у п'ятницю, 31 жовтня, у Києві. Про це повідомили в прес-службі партії "Блок Петра Порошенко".

"У четвер відбулася зустріч представників політичних сил, в якій взяли участь від "Блоку Петра Порошенка" – Володимир Гройсман, від "Народного фронту" – Арсеній Яценюк, від "Самопомочі" – Андрій Садовий. За участі президента України Петра Порошенка", – йдеться у повідомленні.

"Сторони домовилися, що завтра збереться перше засідання робочої групи, в якому візьмуть участь по 3 уповноважених представники від кожної політичної сили", – повідомили в прес-службі.

Згідно з повідомленням, "сторони задекларували відкритість переговорного процесу для інших проєвропейських сил, які потрапили до парламенту".

Як повідомлялось, опубліковано проект коаліційної угоди, яку обговорюють переможці парламентських виборів-2014. Текст проекту "тільки для цілей обговорення" нараховує 48 сторінок.

В угоді, оприлюдненій на сайті solydarnist.org, прописані зобов’язання членів коаліції.

Зокрема в документі йдеться й про те, що Кабмін хочуть зобов'язати щомісячно звітувати про впровадження угоди перед Верховною Радою.