У Волновасі обстріляний окружком запрацював

27 Жовтня 2014, 11:20

Окружна виборча комісія № 60, яка розташована у місті Волноваха Донецької області, станом на 8:00 поновила свою роботу після того, як бойові дії у місті завершилися. Про це повідомляють спостерігачі спільної моніторингової кампанії "Комітету виборців України" і Громадянської мережі ОПОРА в Донецькій області.

«Члени дільничних комісій вже почали транспортувати виборчу документацію до ОВК. Слід зазначити, що на момент початку бойових дій, окружна комісія встигла прийняти документи лише від двох ДВК, але направила їхні протоколи на уточнення. Таким чином, станом на зараз ОВК № 60 не обробила протоколів жодної дільниці», – зазначив спостерігач ОПОРИ.

За його інформацією, бойові дії в місті припинилися близько 3:00 години ранку «Вибухів вже не було чутно, але військові не дозволяли комісії продовжити роботу», – сказав він.

Як повідомлялося, вночі у Волновасі розпочався бій недалеко від місця знаходження ОВК №60. Через питання безпеки члени комісії та військові, які охороняли ОВК, вирішили тимчасово призупинити приймання протоколів від дільничних комісій.