Інформаційний опір: Найбоєздатніші загони терористів перекидають до Новоазовської угруповання

26 Жовтня 2014, 09:10

На вимогу російського військового керівництва терористи виділяють найбільш боєздатні загони та підрозділи до складу Новоазовської угруповання. Про це на своїй сторінці y Facebook повідомляє Дмитро Тимчук, керівник групи «Інформаційне Опір».

„На напрямку Волноваха – Первомайське противником перекинуто до 30-40 од. ствольної артилерії і до 30 установок РСЗВ. Північніше н.п.Комінтерново створена АРТГРУП і як мінімум 2 БТГ (одна з них не закінчила етап формування) в першому ешелоні. За ними обладнали позиції регулярні підрозділи армії РФ”, – повідомляє Тимчук.

На вимогу російського військового керівництва терористичні групи зі складу «ДНР» і «ЛНР» виділяють найбільш боєздатні загони та підрозділи до складу Новоазовської угруповання, стверджує керівник „Інформаційного опору”.

„Одночасно відзначено проведення противником розвідувальних дій з пошуку можливих маршрутів руху через р.Кальміус танкової групи російсько-терористичних військ. В даний час група розташована в районі. н.п.Тельманово. За попередніми даними, дані розвідувальні дії проводяться силами підрозділів російської 100-й окремої розвідувальної бригади (м Моздок, Північна Осетія, РФ). Протягом останніх двох діб підрозділи українських військ виявляли та наносили удари по даним російським ДРГ”, – повідомляє Тимчук.

Як повідомлялось, ніч на сході України минула спокійно.