Поблизу Донецька затримали небезпечного диверсанта

11 Жовтня 2014, 20:01

Контррозвідка Служби безпеки України затримала ватажка  диверсійної групи, що діяла на контрольованій українськими військовими території. Про це 11 жовтня повідомили у прес-центрі СБУ.
Згідно з повідомленням, затриманий є громадянином України і жителем Алчевська Луганської області, його позивний серед бойовиків – «Волк».
«У ніч з 6 на 7 жовтня поточного року цей бойовик був затриманий під час виконання одного з диверсійних завдань поблизу Донецька. Встановлено, що вказаний громадянин створив підпільну мережу інформаторів, які збирали відомості про місця дислокації, чисельність особового складу, кількість та види озброєння, а також переміщення територією Донецької області підрозділів та формувань ЗС України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів, які задіяні в АТО», – наголосили в СБУ.
«Отримані від інформаторів відомості після систематизації й узагальнення він обумовленим каналом передавав ватажкам банд на прізвисько «Джо» та «Хмурий», – зазначили в повідомленні.
Наразі триває слідство.

Нагадаємо, у вересні поблизу Дебальцевого українські військові затримали двох перевізників, які планували доставити зброю та боєприпаси терористам