У Донецькій ОДА готуються до переїзду

11 Жовтня 2014, 18:34

Впродовж найближчих десяти днів вирішиться питання щодо можливого переміщення Донецької облдержадміністрації до Маріуполя або іншого міста на неокупованій території регіону. Про це під час прес-конференції в Святогірську повідомив новий голова Донецької ОДА Олександр Кіхтенко. 
«Я чітко розумію, що обласна адміністрація повинна бути в одному місці, вона повинна працювати ефективно, тому що це робочий організм, без якого буде важко вижити області», – заявив він.
За словами Кіхтенка, «найближчим часом це питання вирішуватиметься. Я повинен доповісти президенту для затвердження. Кілька визначаємо варіантів, як це буде з точки зору територіальної, щоб це було стратегічно правильно. Де це буде – Маріуполь чи Краматорськ, чи ще якесь місто, буквально впродовж 10 днів про це буде все відомо». 
Крім того, Кіхтенко повідомив, що поки поселився в готелі в Краматорську. 
«Поки моє робоче місце визначено в Краматорську, і я в Краматорську перебуватиму, прийматиму з особистих питань, переглядатиму пошту. Тобто, моє керівництво поки буде з Краматорська», – наголосив голова Донецької ОДА.

Як відомо, президент Петро Порошенко призначив Кіхтенка головою Донецької ОДА 10 жовтня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко звільнив Сергія Таруту з посади голови Донецької ОДА. Тарута заразбалотується у Верховну Раду самовисуванцем.

Як повідомлялося, раніше Донецька облдержадміністрація була змушена переміститися до Маріуполя у зв'язку з захопленням терористами обласного центру.