У Сніжному створили базу з ремонту техніки бойовиків

9 Жовтня 2014, 08:55

На Сніжнянському машинобудівному заводі та ТОВ "Вуглемаш" у Донецьку ремонтують пошкоджену техніку терористів. Про це заявив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на сторінці у мережі Facebook.

"На Сніжнянському машинобудівному заводі (м.Сніжне) створили базу з ремонту і відновлення озброєнь і техніки терористів. Техніка, яка прибуває на ремонт в основному брала участь у боях під Луганськом, Донецьком, Амвросіївкою, Кутейниковим і Старобешевим. Передову базу ремонту та обслуговування бойової техніки терористів створили на базі ТОВ "Вуглемаш" у Донецьку", – зазначив Тимчук.

За його словами, на ремонт до Росії забирають тільки пошкоджену штатну техніку Збройних сил РФ.

"До Росії евакуйовують тільки пошкоджену штатну техніку підрозділів російської армії, які брали участь у бойових діях на Донбасі. З цією метою з Росії прибули евакуаційні бригади. Техніку та озброєння, передані Росією місцевим бойовикам, Москва запропонувала терористам відновлювати самостійно", – додав координатор "Інформаційного опору".

Нагадаємо, у ЗМІ повідомили, що машинобудівний завод в окупованому бойовиками та росіянами Сніжному працює у три зміни та постачає до РФ деталі для виробництва вертольотів.

Читайте також: Військовий експерт: Без України Росія не зможе обслуговувати навіть власні ракети