На Донеччині терористи обстріляли прикордонний контрольний пункт

7 Жовтня 2014, 15:50

Ввечері 6 жовтня у Донецькій області бойовики обстріляли з мінометів прикордонний пункт. Про це 7 жовтня повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

Згідно з повідомленням, окрім обстрілу неподалік контрольного пункту розірвались 6 мін.

«Втрат та постраждалих серед прикордонників немає», – наголосили у повідомленні.

Крім того, 6 жовтня на Луганщині в районі населеного пункту Біловодськ у контрольованому прикордонному районі на міні підірвався колісний трактор «МТЗ» з причепом, на якому водій перевозив 9 т пшениці для проведення посівних робіт. «Пошкоджений трактор та причеп, тракторист не постраждав», – зазначили у Держприкордонслужбі.

Також на ділянці відділу прикордонної служби «Сартана» Донецького загону виявили політ безпілотника, який на висоті 1км рухався у напрямку Маріуполя.

Водночас прикордонники повідомляють про провокації, які здійснюють військові ЗС РФ поблизу адміністративного кордону з тимчасово окупованою АРК Крим.

Зокрема поблизу контрольного пункту «Чонгар» відбулася демонстративна ротація російських військовослужбовців на 15 автомобілях «КАМАЗ».

«Прикордонники, які несли службу на контрольному посту, спостерігали на місці розташування російських військових шикування особового складу, після чого вантажівки поїхали в глиб АРК», – резюмували у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, раніше в РНБО заявили, що Росія стягує загони спецпризначенців до кордону з Україною.