Військові знищили 20 бойовиків, 4 міномети та один “Град” терористів

20 Вересня 2014, 11:16

Так, артилерійських та мінометних обстрілів зазнали блокпости та опорні пункти в районах населених пунктів Нижньотепле, Щастя, Станично-Луганське, що в Луганській області, а також Трудовскоє, Гранітне, Красногоровка, Славне, Новий світ, Новоселівка, аеропорт "Донецьк", Нижня кринка, Авдєєвка, Новомихайлівка в Донецькій області.

"Вогнем у відповідь силами АТО знищено до 20 терористів, одна реактивна система залпового вогню БМ-21 "Град" та 4 міномети", – зазначили в АТО.

З метою недопущення проникнення незаконних збройних формувань на територію України виконуються заходи з інженерного обладнання державного кордону України.

Наголошується, що ситуація в Маріуполі залишається стабільною, місто перебуває під контролем сил АТО.

Як відомо, попередня зустріч у Мінську 5 вересня завершилася підписанням документу, який став базовим для початку режиму припинення вогню на Донбасі, який встановив президент України Петро Порошенко, починаючи з 18:00 5 вересня.

Також повідомлялося, що терористи та російські війська не дотримуються перемир'я на Донбасі.

20 вересня у Мінську підписали меморандум про реалізацію протоколу від 5 вересня. Згідно із документом, передбачається припинення застосування зброї, виведення з території України іноземних формувань тощо.