Терористи вже встигли знищити майже тисячу кілометрів доріг

18 Вересня 2014, 17:54

Зокрема, протягом останнього тижня терористи та російські військові пошкодили шляхопровід на транспортній розв’язці автомобільної дороги М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине Луганської області.

Зруйновано прогонову будову, огородження, пошкоджено опори. Також пошкоджено міст через річку Міусік автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський Луганської області.

"Усього за час АТО терористи пошкодили 962 км автомобільних доріг загального користування та понад 29 мостів і шляхопроводів. Сума збитків, завданих терористами дорожньому господарству Донецької та Луганської областей, складає орієнтовно 2 236,4 млн. грн", – йдеться у повідомленні.

Протягом останнього тижня фахівцями "Укрзалізниці" відновлено залізничний міст у напрямку Рубіжне-Несвітевич та одноколійний металевий міст у напрямку Кожушко-Шпичкине.

Усього за час АТО на звільнених від терористів територіях "Укрзалізницею" за власні кошти виконані відновлювальні роботи 186 об’єктів на загальну суму 48,5 млн грн.

Нагадаємо, раніше керівник Укравтодору оцінював вартість ремонту пошкоджених об'єктів дорожньої інфраструктури на сході країни в суму 1,83 млрд грн. Згодом називалася цифра 2,15 млрд грн.