Українські позиції в аеропорту “Донецьк” обстрілюють майже безперервно

16 Вересня 2014, 09:03

В "Інформаційному опорі" зафіксували концентрацію військ бойовиків та росіян у районі Дебальцевого та Лисичанська, куди перекидають озброєння, техніку і живу силу. Подібні дії зафіксували також у напрямку Волновахи.

"Здійснюють постійні обстріли позицій українських військ у районі населеного пункту Щастя", – зазначив Тимчук.

Також окупанти проводять активні дії на північ від Маріуполя.

"Зазначили активність диверсійно-розвідувальних груп противника на північ від Маріуполя", – йдеться у тексті.

Окрім того, не припиняють обстрілів українських позицій у Донецьку.

"Позиції українських військ на території аеропорту Донецька обстрілюють практично безперервно. Минулої доби зафіксовано понад 10 тривалих обстрілів з ​​мінометів, ствольної артилерії і РСЗВ БМ-21 "Град". Обстріли ведуть з багатьох позицій, як стаціонарних (база "Нової Пошти", терикон шахти "Путилівська" ("Бутівка-Донецька"), Шахтарська площа, селище Грабари та інші), так і з мобільних вогневих точок у вигляді мінометів, встановлених на автомобілі", – зазначили в "Інформаційному опорі".

Водночас, бойовики завдають шкоди цивільним об'єктам.

"Російсько-терористичні війська обстрілюють цивільні об'єкти, включаючи житлові будинки. Найбільш критична ситуація з обстрілом будинків мирних жителів спостерігається у Донецку, Щасті, Лисичанську", – написав Тимчук.

Нагадаємо, від 18:00 5 вересня офіційно у зоні АТО діє режим припинення вогню, який терористи та російські військові не виконують.