У Сімферополі невідомі зірвали прапор України з будівлі Меджлісу

15 Вересня 2014, 14:40

За його словами, о 03:15 ночі до будівлі Меджлісу в Сімферополі підійшли троє невідомих, їх обличчя закривали маски. Двоє чоловіків відразу встали до вхідних дверей та блокували вихід з приміщень, "в руках одного з них був пістолет".

Після цього, за повідомленням Шевкієва, третій чоловік швидко піднявся по газовій трубі до прапора України, який встановили на фасаді будівлі і зірвав його. 

"Після того як прапор України скинули на землю, невідомі підібрали його і швидко пішли. Це сталося за дві хвилини. Таким чином, це була підготовлена​​, спланована операція", – розповів Шевкієв. 

Він зазначив, що одразу ж викликали "поліцію". Запис із камери відеоспостереження передадуть "поліції".

Це не перший випадок, коли з фасаду будівлі, де розташований Меджліс кримськотатарського народу, зривають прапор України. 

Також державний прапор України на будівлі Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі ставав причиною візиту представників "поліції". 

Нагадаємо, нічний напад на будівлю Меджлісу стався також 2 вересня, коли стіни обписали антитатарськими закликами та символами неонацистів.

Також повідомлялося, що у Криму проводять обшуки в будинках кримських татар, а за день до того кримська "поліція" обшукала гімназію та змусила дітей зняти татарську символіку.