У Луганську нові руйнування від обстрілів

26 Серпня 2014, 13:13

За інформацією від мешканців, щодня відбуваються нові руйнування.

"Так, за минулі дні під обстріл потрапили вулиця Оборонна, будівля міськводоканалу, територія в районі Луганського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, будівля облдержадміністрації, територія в районі магазину "За кермом". Також за повідомленнями мешканців, зруйновано підземний перехід в районі Центрального ринку. Інформація про потерпілих і поранених в результаті обстрілів уточнюється", – йдеться у тексті.

Окрім того, за інформацією міськради у Луганську досі залишається більшість мешканців.

"Блокада обласного центру, в якому залишається велика частина жителів, серед яких багато людей похилого віку та сімей з маленькими дітьми триває. Містяни живуть в умовах відсутності світла і води, тривалий час в Луганську не працює мобільний і стаціонарний зв'язок", – зазначили у повідомленні.

Також до міста не завозіть медикаменти та паливо. 

"Незважаючи на постійні обстріли, люди змушені виходити в місто для того, щоб придбати найнеобхідніші продукти харчування та воду. Деякі набирають воду на вулицях в місцях поривів водопровідних труб. За повідомленнями місцевих жителів, багато луганчан переміщуються по місту з пакетами продуктів гуманітарної допомоги", – завершили у тексті.

Як повідомлялося, за інформацією РНБО, українські сили контролюють північ Луганська, звідки звільнятимуть решту міста.

Також повідомлялося, що ситуація у Луганську залишається критичною вже кілька тижнів.