У Краматорську після реконструкції відкрили залізничний вокзал

19 Серпня 2014, 23:14

За словами генерального директора Укрзалізниці Бориса Остапюка, для відновлення об’єктів залізничної інфраструктури на Сході України можуть бути задіяні 15 тис. транспортних будівельників.

«Сьогодні ми відкриваємо вокзальний комплекс станції Краматорськ, перед цим було відновлено вокзали станцій Слов’янськ та лікарню в Красному Лимані. На черзі залізничні об’єкти в містах Іловайськ та Ясинувата, роботи тут розпочнуться одразу після їх звільнення від терористів», – повідомив очільник Укрзалізниці 

Також за словами Остапюка, не менш важливо повернути на залізницю вантажопотоки, а для цього потрібно відновити пошкоджену інфраструктуру. «Наше першочергове завдання – відновлення залізничної інфраструктури для перевезення вантажів на промислові об’єкти Донецької та Луганської  області», – додав генеральний директор Укрзалізниці.

Як зазначається у прес-службі, вокзал облаштований пандусами і спусками до пасажирських платформ, у місцях перетинання тротуарів з проїзною частиною виконано пониження бордюрів.

Також для людей з особливими потребами передбачена окрема кімната відпочинку і каса для їх обслуговування. Окрім цього, на реконструйованому вокзалі обладнана система тактильної і зорової інформації.