У РНБО підтвердили знищення частини військової колони з РФ

16 Серпня 2014, 16:29

"Українськими військовими засобами артилерійського вогню вдалося розбити більшу частину колони військової техніки. Зараз ситуація змінюється, міста оточені та бойовики не можуть отримувати підкріплення, поширюються панічні настрої, та бойовики намагаються відходити в "щілини" на російську сторону", – повідомив Лисенко.

За його словами, останні новини про проходження колони набули розголосу, оскільки до них привернули увагу іноземні журналісти, які на власні очі побачили проходження колони військової техніки в Україну з боку Росії та почали порушувати питання, чому це відбувається. 

"Є інформація, що в Ростовській області всіх осіб, що знімають військові колони, буде оголошено шпигунами. Саме завдяки іноземним журналістам вдалося підняти питання про перетин кордону російською технікою", – додав він.

Нагадаємо, генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен підтвердив, що колона бронетехніки з Росії в`їхала на територію України.

Тим часом, президент Петро Порошенко заявив, що значна частина військової техніки з Росії, яка вночі увійшла на територію України, була знищена українською артилерією.