Апарат КМДА очолив колишній помічник Кличка

13 Серпня 2014, 14:11

"У мене є три головні вимоги до працівників апарату – це прозорість у роботі, оперативність виконання доручень та відсутність корупційної складової у їх діяльності", – заявив Бондаренко під час представлення керівникам управлінь.

Він додав, що одними із пріоритетів у його роботі на новій посаді стане забезпечення непорушного права громадян на доступ до публічної інформації, розвиток електронного урядування та мінімізація бюрократичних процедур.

У прес-службі зазначили, що Бондаренка призначили на посаду керівника апарату КМДА у порядку переведення з посади керуючого справами секретаріату Київради.

Новий керівник апарату КМДА Бондаренко – 1985 року народження. Здобував освіту у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, Київському університеті імені Бориса Грінченка. Наразі навчається в КНУ ім. Тараса Шевченка на факультеті «правознавство», йдеться на сторінці Бондаренка у Facebook.

Як відомо, Бондаренко працював помічником-консультантом народного депутата Віталія Кличка. На посаду керуючого справами секретаріату Київради призначений 5 червня цього року.