У Києві відновили рух по всіх прилеглих до Хрещатика вулицях, окрім Інститутської

10 Серпня 2014, 16:08

За словами Жукова, прибирають Хрещатик близько 500 комунальників та 200 киян.

"Вивозять сміття 50 самоскидів та 12 погрузників. Дорожнє освітлення на Хрещатику та Майдані ремонтують дві телескопічних вишки. Вони миють та відчищають закопчені світильники, замінюють перегорілі лампочки. Також у центрі працюють поливальні машини", – йдеться у тексті.

Також повідомили, що сміття вже повністю вивезли вздовж Хрещатика зі сторони Консерваторії.

"Наразі залишився останній намет біля вулиці Городецького – його мешканці зараз вивозять свої речі. Також працівники комунальних підприємств та звичайні кияни продовжують розбирати сцену. Сподіваюсь, що до вечора на Хрещатику буде наведений лад", – цитують Жукова у повідомленні.

Крім того, за словами директора столичного комунального підприємства, 9 серпня техніка зробила не менше 500 рейсів з Майдану та Хрещатика і вивезла кількасот тонн відходів.

"Це сотні тонн різноманітного сміття – колоди, залишків наметів та ганчір’я, метал, граніт. Сьогодні самоскиди вже встигли зробити не менше сотні виїздів зі сміттям", – додали у тексті.

Нагадаємо, 9 серпня у центрі столиці комунальники почали прибирати барикади, шини та конструкції на перетині вулиць Хрещатик та Городецького. 

Як повідомлялося, під час спроб комунальників і киян розчистити центр міста від барикад і наметів відбулися сутички. Крім того, під час знесення наметів виникали пожежі.