Тимчук: Вночі терористи обстріляли українських військових з «Градів» щонайменше сім разів

8 Серпня 2014, 08:32

Згідно з повідомленням, терористи обстріляли низку позицій сил АТО. Крім того, вогонь вели і з території Росії.

«Поблизу Червоного Яру зі стрілецької зброї обстріляли блок-пост і позиції підрозділів сил АТО. Поблизу Вергунських роз'їзду (Луганськ) позиції сил АТО обстріляли з мінометів і РСЗВ БМ-21 «Град». З РСЗО БМ-21 «Град» тричі обстріляли позиції силовиків в районі аеропорту в Луганську. Двічі з РСЗВ БМ-21 «Град» обстріляли позиції сил АТО поблизу н.п. Новоаннівка.

З РСЗО БМ-21 «Град» обстріляні позиції силовиків поблизу н.п.Стукалова Балка. З мінометів обстріляли блок-пости поблизу н.п.Камишное і Мілове.

З території Росії обстріляні позиції українських силовиків поблизу н.п. Благодатнее», – повідомив Тимчук.

Він зазначив, що закінчення оперативної паузи і продовження активних дій сил АТО викликали активізацію терористичних груп, зокрема, в районі Луганська.

«В районі Красного Яру (Луганськ) відбулися активні бойові зіткнення підрозділів сил АТО з бойовиками. В районі н.п.Успенка підрозділи 80-ї аеромобільної бригади вступили в вогневої контакт з противником. Знищена жива сила і озброєння бойовиків. Проведена спецоперація силами підрозділів 30-ї омбр та 3-го окремого полку спецназу», – зазначив лідер «Інформаційного опору».

Нагадаємо, напередодні оточені на кордоні з Росією частини Збройних Сил України вирвалися з котла російської армії і возз'єдналися з основними силами.