Укрпошта зупинила прийом та доставку відправлень до низки міст Донбасу

24 Липня 2014, 12:04

"У зв’язку з активним розгортанням бойових дій у зоні проведення АТО, неможливістю дістатися до місця призначення пошти, дбаючи про здоров’я та життя працівників Укрпошти, тимчасово призупинено прийом поштових відправлень до деяких населених пунктів Донецької та Луганської областей", – йдеться у повідомленні.

У Донецькій області поштове сполучення припинили з Амвросіївським, Старобешівським, Шахтарським, Ясинуватським районами, Горлівкою, Дебальцевим, Дзержинськом, Єнакієвим, Кіровським, Макіївкою, Сніжним, Торезом, Харцизьком. Також прийом та доставку відправлень припинили у Донецьку.

У Луганській області найближчим часом неможливо буде відправити та отримати посилку у Антрацитівському, Краснодонському, Лутугинському, Перевальському, Попаснянському, Свердловському, Слов’яносербському, Станично-Луганському районах та у містах Луганськ, Алчевськ, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Сєверодонецьк, Стаханів.

Також у повідомленні зазначили, що упродовж останнього тижня значно почастішали випадки незаконних зупинок, блокування, огляду та навіть обстрілу машин Укрпошти озброєними угрупуваннями. 

Нагадаємо, що Укрпошта також не обслуговує окупований Крим.

Як повідомлялося, 9 липня Укрпошта почала виплату пенсій у звільнених Слов'янську та Краматорську.