У Сніжному терористи розмістили вогневу точку на куполі церкви

10 Липня 2014, 19:14

«Терористи продовжують вдаватись до практики так званого живого щита. Бандити прикриваються мирним населенням та організовують бойові позиції в густонаселених районах», – сказав він.

«У місті Сніжне Донецької області в районі магазина «Фуршет» та будівлі управління Пенсійного фонду України облаштована позиція для БТР, а також складські приміщення зі зброєю та комендатура», – зазначив Лисенко.

«На території міського військкомату бойовики облаштували базу, на якій знаходяться гармати та вантажівки. Крім цього, на території церкви та пожежної частини бойовики розташували мінометні розрахунки, а на куполі самої церкви розмістили вогневу точку», – повідомив він.

Раніше повідомлялося, що 10 липня під Донецьком тривають бої з терористами. Зокрема, в бою під містом Курахове Донецької області під час руху колони убік Карлівки сталося зіткнення з сепаратистами на блокпосту. У бою брали участь 93 бригада, Правий сектор, Донбас і Дніпро-1. Снайперським пострілом був убитий один з українських бійців і один отримав поранення. 

Також стало відомо, що в районі пункту "Довжанський" БМП підірвалася на фугасі. Четверо військових загинуло.