У Краматорську силовики знайшли схеми ураження бронетехніки та списки бойовиків з їх позивними

7 Липня 2014, 21:10

"За словами фахівців, навіть побіжний аналіз знайдених документів говорить про високу організацію терористів і про те, що ними керують добре навчені кадрові офіцери. Також серед іншого були знайдені схеми ураження бронетехніки, списки бойовиків з їх позивними, ксерокопії російських підручників з тактики ведення бою в місті. Всю цю літературу терористи залишили в одній з адміністративних будівель Краматорська", – йдеться у повідомленні МВС.

Згідно з повідомленням, фахівці відзначають, що цивільні люди без належної освіти не змогли б організувати таку схему розстановки і забезпечення блокпостів, а також знайти іноземні схеми ураження бронетехніки, яких немає у вільному доступі.

"Усе знайдене свідчить про те, що терористам постачали не лише техніку і зброю, але і кадрових офіцерів, до завдань яких входив процес навчання терористів на місці", – наголошують у прес-службі МВС.

Як відомо, 5 та 6 липня сили АТО вибили терористів зі Слов'янська та Краматорська.  На будівлях міськадміністрацій майорять українські прапори. Міста повертаються до мирного життя, відновлюють постачання води та продовольства.