За вихідні на Донеччині терористи викрали п’ятьох людей

1 Липня 2014, 10:05

27 червня у Ленінський райвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що на автозаправці невідомі озброєні особи в камуфляжній формі викрали 37-річного водія автомобіля «Опель».

У Пролетарський райвідділ міліції звернулася місцева жителька із заявою про те, що вночі в квартиру увірвалися четверо невідомих у камуфляжі з автоматами і викрали її 27-річного сина та 31-річну дочку.

За обома фактами відкрито кримінальні виробництва за ч.2 ст.146 КК України (викрадення людини, вчинене щодо двох і більше осіб або за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

У Будьонівському районі був викрадений 25-річний донеччанин. Мати викраденого повідомила, що двоє невідомих насильно посадили її сина в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку.

Слідчим відділом Будьонівського РВ відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.146 КК України (викрадення людини), карається обмеженням або позбавленням волі на строк до 3 років.

У Куйбишевський райвідділ міліції звернулася 73-річна пенсіонерка із заявою про те, що ввечері 28 червня її квартиронаймач, який мав заборгованість з оплати житла, на автомобілі без державних номерів вивіз у невідомому напрямку її 28-річного онука. Відкрито кримінальну виробництво за ч.1 ст.146 КК України (викрадення людини).

Як повідомлялось, 27 червня викрали головного редактора газети «Дружковский рабочий» на Донеччині. 

Нагадаємо, що 26 червня терористи взяли у заручники двох директорів шахт у Донецькій області та викрали більше тонни вибухівки. Цього ж дня бойовики викрали трьох працівників ритуальної служби.