Через терористів Слов’янськ залишився без електроенергії

7 Червня 2014, 12:35

Від осколків постраждали спецтехніка, адміністративні та виробничі будівлі. Диспетчер і персонал оперативно-виїзної бригади евакуйовані.

Раніше стало відомо, що без електроенергії частково залишився Слов'янськ та 40 населених пунктів у Слов'янському районі.

"6 червня через бойові дії у районі Слов'янська були пошкоджені високовольтні лінії і повністю знеструмлена підстанція 110 кВ" Слов'янськ". В результаті без електроенергії частково залишився Слов'янськ та 40 населених пунктів у Слов'янському районі. Знеструмлено 11 лікарень і фельдшерсько-акушерських пункти, будівлі "Укртелекому", міського виконкому, СБУ, міліції, держказначейства та податкової інспекції Слов'янська. А також – 8 підкачувальних станцій, через що порушено водопостачання в багатоповерхових будинках", – йдеться в повідомленні.

Прес-служба відзначала, що за резервним електропостачанням від підстанції 110 кВ "Слов'янськ – Північна" можливо було живити тільки частину знеструмлених адміністративних і житлових будівель в центрі Слов'янська.

Як повідомлялося,у кількох містах Донецької області 4 червня було перервано водо-і електропостачання в результаті боїв між українськими військовими та озброєними прихильниками ДНР. Найбільш запеклі зіткнення відбулися в районі селищ Семенівка і Черевковка.

Згодом стало відомо, що у Слов'янську відновили водопостачання, порушене в результаті пошкодження водопроводу.