В Укрзалізниці запевняють, що не скасовували потяги на Донбас

3 Червня 2014, 17:39

Згідно з повідомленням, потяги у цих напрямках курсуватимуть і надалі. До 15 червня включно відкрито попередній продаж квитків, а на наступні дати Укрзалізниця почне відкривати попередній продаж квитків з кінця наступного тижня.

«Це пов’язано із необхідністю корегування графіка руху, зокрема, усі поїзди у донецькому та луганському напрямках курсуватимуть через ділянку Красноармійськ – Чаплине – Синельникове – Павлоград – Лозова. Частині з них змінено час прибуття та відправлення, що буде відображено у їх графіку руху і вказано на квитках», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що наразі розробляється новий графік для усіх потягів та вносяться зміни до автоматизованої системи продажу квитків. Окрім цього, деяким потягам будуть встановлені зупинки на станціях Павлоград-1, Синельникове-1, Красноармійськ, Ясинувата, Дніпропетровськ, Ім. Т. Шевченка, Макіївка та Горлівка.

Нагадаємо, відтоді, як на Донбасі розпочалася антитерористична операція, задля безпеки пасажирів було змінено маршрут курсування майже 20 пар пасажирських поїздів, які спрямували через ділянку Красноармійськ – Павлоград – Лозова. Однак ці зміни досі не були відображені у графіку руху.