Турчинов: вибори відбуваються в усіх регіонах України

25 Травня 2014, 13:05

«Черги стоять на виборчих дільницях і в Києві, і по всій Україні», – констатував він, зазначивши, що після всенародного обрання нового глави держави «ми будемо мати завершену архітектуру влади в Україні, всі владні інститути будуть побудовані, і це принципово важливо, щоб ми разом могли впевнено йти до європейського мирного майбутнього».

Турчинов повідомив , що в Донецькій області сьогодні вже працюють сім окружних комісій, і ведеться робота, щоб відкрилася восьма. У Луганській області, за словами глави парламенту, працюють лише дві окружні комісії. «Безумовно, вибори в цих регіонах проходять у дуже складній обстановці», – сказав він.

«Керівництво Російської Федерації робить все, щоб зірвати вибори в Україні, зокрема, у східних її областях. Але вже працюють тисячі виборчих дільниць, незважаючи на погрози» , – зазначив Турчинов.

Він висловив переконання, що спроби зриву виборів не вплинуть на волевиявлення громадян, вибори відбудуться, і громадяни оберуть того президента, якому вони довіряють.