На фабриці Царьова знайшли листівки про любов до Путіна

23 Травня 2014, 09:53

За даними відомства , в ході проведення обшуків у справі за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) в конференц-залі підприємства з іноземними інвестиціями були виявлені і вилучені листівки проросійського характеру, бухгалтерські документи, оргтехніка, штампи і печатки підприємств.

Зокрема в листівках йшлося про правила поведінки під час зачистки міста російськими миротворцями від терористів.

Радник голови Дніпропетровської обладміністрації Борис Брагінський написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, що друковану продукцію знайшли на паперовій фабриці, яка належить депутату Верховної Ради від Партії регіонів Олегу Царьову .

«Дніпропетровські убозівці в рамках кримінальної справи провели обшук на паперовій фабриці Олега Царьова і виявили цілу купу продукції сепаратистського спрямування . Зокрема, круглу наклейку «Голосував за Януковича – люблю Путіна». За задумом авторів, це фото може зберегти вам життя під час зачистки. Очевидно , мається на увазі зачистка населення бандформуваннями типу ДНР і ЛНР», – написав він.

Встановлюється коло причетних до цього правопорушення.