На Трухановому острові облаштують воднолижний стадіон

26 Березня 2014, 20:44

У тексті документу зазначається, що рішення прийняте на підтримку ініціативи Громадської організації «Воднолижний клуб «Київ». У рамках реалізації проекту передбачено встановлення тимчасових спортивних та допоміжних споруд. Розпорядженням визначено, що облаштування стадіону та інфраструктури не передбачає капітального будівництва.

Затверджена схема розміщення споруд включає 20 позицій, серед яких майданчики для тенісу, бадмінтону, пінг-понгу, траса слалому, батутне містечко, майданчик для пляжного волейболу, територія з тренажерами тощо. Також передбачено встановлення тераси з місцями для вболівальників, пункт прокату та блок-контейнер для складування спортінвентарю, пункт харчування, адміністративно-санітарний блок, насосна станція тощо. Всі конструкції мають бути збірно-розбірними.

Нагадаємо, що 25 березня у прес-службі КМДА поінфорумвали, що на базі КП «Спорткомплекс з фізичної культури» на Трухановому острові запрацював спортивно-патріотичний табір для активістів Майдану – футбольних фанатів з усієї України. У таборі мешкають 52 активісти. Зазначалось, що у програмі табору – проведення майстер-класів з різних видів спорту за участю федерацій Києва.