РНБО доручила провести передислокацію українських військ у Криму

24 Березня 2014, 11:22

«Сьогодні вночі продовжилися провокації окупаційних військ Росії в Криму проти української армії… Було атаковано підрозділ української морської піхоти, який розташований біля Феодосії.. Є реальна загроза життю і здоров'ю наших військових. Відбуваються знущання над сім'ями військовослужбовців, які проходять службу в Криму», – сказав Турчинов.

«РНБО дало доручення провести передислокацію наших військових, які перебувають у Криму. РНБО доручила провести евакуацію наших військових, яким є загроза життю і здоров'ю ", – заявив Турчинов.

Він також заявив, що українські війська в Криму виконали свій обов'язок, давши час Збройним силам України на підготовку до оборони.

"Незважаючи на величезні втрати, українські війська в Криму виконали свій обов'язок. В першу чергу вони дали можливість і час Збройним силам України забезпечити підготовку до оборони, привести війська у повну бойову готовність, почати часткову мобілізацію", – сказав він.

"Сьогодні українська армія готова гідно, професійно обороняти українську землю", – додав Турчинов.

Як повідомлялось, сьогодні о 4:30 російські окупанти почали штурм бригади морської піхоти ВМС України у Феодосії.

В результаті штурму від 60 до 80 українських морських піхотинців були вивезені з території військової частини, їм погрожують порушенням кримінальних справ.