Аваков змінив керівників міліції в шістьох областях України

2 Березня 2014, 09:27

„Генерал-лейтенанта міліції Міщенка Сергія Геннадійовича, начальника Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю звільнено з посади. Також звільнено генерал-майора міліції Чичина Миколу Миколайовича, начальника Головного слідчого управління”, – йдеться у повідомленні.

Натомість „призначено: полковника міліції Сакала Віталія Миколайовича начальником Головного слідчого управління, полковника міліції Гриняка Володимира Павловича начальником Департаменту громадської безпеки в територіальних органах”. 

„Звільнено з органів внутрішніх справ: генерал-майора міліції Мазана Валерія Борисовича, начальника Головного управління МВС України в Київській області; звільнено з посади полковника міліції Писаренка В’ячеслава Вікторовича, начальника Управління МВС України в Херсонській області”, – йдеться у повідомленні.

У той час „призначено генерал-лейтенанта міліції Гуславського Володимира Станіславовича начальником Головного управління МВС України у Луганській області; генерал-майора міліції Ольховського Віктора Івановича начальником Головного управління МВС України в Запорізькій області; полковника міліції Луцюка Петра Сергійовича начальником Головного управління МВС України в Одеській області, полковника міліції Фабріна Михайла Валентиновича начальником Управління МВС України в Херсонській області; підполковника міліції Річкаля Анатолія Яковича начальником Управління МВС України в Сумській області”.

Як повідомлялось, за словами Арсена Авакова, у керівництві Міністерства внутрішніх справ «запущений механізм кадрових змін». 

28 лютого МВС змінило начальників міліції Криму і Севастополя.                                                                                             

Як відомо, 25 лютого був підписаний наказ № 144 "Про ліквідацію спеціальних підрозділів міліції цивільної безпеки "Беркут"