Київський метрополітен працює у нормальному режимі. Закритими залишаються лише дві станції

21 Лютого 2014, 06:52

«Зазначені станції працюють для переходу пасажирів з лінії на лінію», – йдеться у повідомленні.

Також Київський метрополітен звертається до пасажирів із переконливим проханням зберігати спокій, дотримуватись громадського порядку та Правил користування метрополітеном під час поїздки в метро.

«Перепрошуємо за тимчасові незручності»,  – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, 20 лютого о 17:00 Київський метрополітен частково відновив роботу. Зачиненими для входу й виходу пасажирів залишалися всі пересадочні вузли та станції «Хрещатик», «Майдан Незалежності», «Театральна», «Золоті ворота», «Палац спорту», «Площа Льва Толстого», «Поштова площа», «Арсенальна». Поїзди курсували повз ці станції без зупинки. А станція «Вокзальна» відкрита була лише на вихід.

Нагадаємо, роботу метрополітену в Києві зупинили 18 лютого на вимогу СБУ нібито у зв’язку з загрозою терористичних актів.  

В КМДА пообіцяли, що поки метро не працює, наземний громадський транспорт працюватиме в посиленому режимі і безкоштовно. Однак за проїзд все одно вимагають гроші. Ввечері 18 лютого Київ застряг у 10-бальних заторах. 

Метро не працювало і 19-го лютого. Макеєнко заявив, що роботу метрополітену поновлять тоді, коли ситуація у Києві стабілізується.

Вже 20 лютого Макеєнко засудив бездіяльність влади та розстіл активістів Майдану, вийшов з Партії регіонів та згодом дав розпорядження прискорити перевірку метро для відновлення його роботи.