У Львові активісти підпалили СБУ і відділок міліції, а також захопили податкову

19 Лютого 2014, 04:49

Так у вікно першого поверху Управління СБУ у Львові з вулиці Вітовського кинули коктелі Молотова, внаслідок чого почалася пожежа. Протестувальники зробили «живий коридор» і пропустили до будівлі два пожежні автомобілі.

Крім того, горить Франківський райвідділ міліції Львова, що на вулиці Чупринки. 

«Франківський райвідділ міліції з народом! Вже гріє людей своїм полум’ям», – повідомляється у Facebook Євромайдану-Львів.

Також протестувальники зайшли у приміщення податкової адміністрації на вулиці Стрийській. Як повідомляють очевидці, будівлю не штурмували. До людей вийшов начальник податкової Віталій Пекарчук і вмовив їх не громити приміщення. Наразі вхід у будівлю відкритий. Протестувальники вільно туди заходять. Також в будівлі перебуває сам Пекарчук.

Як повідомлялося раніше, у Львові активісти розгромили Галицький райвідділ міліції. Близько тисячі протестувальників увірвалися і розгромили будівлю райвідділу, який розташований неподалік від обласної прокуратури. Люди розбили кілька вікон, проникли в будівлю, а потім зсередини відкрили двері. У той же час, інші протестувальники перекинули кілька міліцейських машин, розбивши в них скло. Після того, як відкрили двері, з будівлі райвідділу вийшли кілька працівників міліції, які під крики натовпу пройшли через "живий коридор" і пішли геть. Увірвавшись у будівлю, активісти почали бити скло, викидати на вулицю документи, міліцейську форму та оргтехніку.