На Інститутській беркутівці з дахів стріляють і кидають шифер у протестувальників

18 Лютого 2014, 15:58

Під час чергової контратаки протестувальники витіснили «Беркут» з водометом за перехрестя Шовковичної та Інститутської.

Мітингувальники розгромили легковий автомобіль, який стояв на вулиці Шовковичній біля перехрестя з Інститутською, всередині знайшли посвідчення на ім'я працівника Кабінету міністрів. Авто виштовхали на перехрестя Інститутської та Шовковичної.

Мітингувальники масовано атакують правоохоронців камінням. Все перехрестя затягнуло чорним димом від палаючих шин.

«Беркутівці» підійнялися на дах будинку по парному боку вулиці Інститутській і кидають у мітингувальників шифером, який зривають з даху будинку. Зараз там перебуває сім беркутівців.

На вулиці Липській, у сквері, як і раніше перебуває кілька сотень тітушок, якими керують беркутівці.

Водночас, як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ на інших дахах будинків урядового квартали також беркутівці з рушницями також «звили гнізда».

Зокрема, на даху чотириповерхової будівлі, яка знаходиться на перетині вулиць Інститутської та Шовковичної, перебувало чотири бійці. Вони кидали гранати в людей.

Незабаром кілька протестувальників зі щитами піднялися на дах до снайперів і відтіснили їх звідти. Силовики намагалися стріляти у протестувальників впритул.

Також силовиків з рушницями і гранатами на дахах зафіксував і «5 канал».

Як повідомлялось, у сутичказ з силовиками вже загинуло троє протестувальників. Відомий лікар відомий лікар і громадський діяч Ольга Богомолець повідомила, що вони загинули від вогнепальних поранень.