Яценюк і Турчинов завтра спробують зустрітися із Тимошенко

11 Лютого 2014, 18:39

Відповідаючи на питання щодо повідомлень ЗМІ про нібито зустрічі Тимошенко з главою Адміністрації президента Андрієм Клюєвим, Яценюк відповів.

"Завтра ми з Олександром Турчиновим летимо в Харків. Ми точно повинні зустрітися з Юлією Володимирівною. Сподіваюся, що це зрештою станеться, тому що протягом півроку нам відмовляли в цій зустрічі”, – зазначив Яценюк.

Як повідомлялося, у ЗМІ з’явилася інформація, що минулого тижня в Харкові відбулася зустріч Клюєва з Тимошенко. Предметом переговорів став пошук спільного виходу з нинішньої ситуації і об'єднання зусиль Партії регіонів і "Батьківщини" у Верховній Раді.

Пізніше адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк повідомив, що інформація ЗМІ про зустріч Тимошенко з Клюєвим, яка нібито мала місце, не відповідає дійсності.

"Мені про це нічого не відомо, захисту про це нічого не відомо, Колпащікову (начальнику Качанівської колонії – ред.) про це нічого невідомо. Якщо б вони зустрічалися, там стільки охорони, тобто навіть прості люди, які там були, вже б дали якусь інформацію. Нічого не відомо. Не може це пройти непоміченим для всіх. На думку захисту, це не відповідає дійсності”, – сказав Плахотнюк.

Нагадаємо також, що у вівторок, 11 лютого, суд відмовився задовольнити скаргу захисту Тимошенко на відмову комісії Качанівської колонії змінити їй умови відбування покарання і перевести її на дільницю соціальної реабілітації.