Гриценко порадив Януковичу прибрати з Києва силовиків

7 Лютого 2014, 13:31

«Люди на Майдані не сприймають несправедливий «закон про амністію», яким від Майдану вимагають звільнити все захоплене, але немає ні слова про відведення урядових військ із Києва», – зазначив депутат.

Гриценко переконаний, що після вирішення усіх політичних питань відведення військ має бути симетричним і поетапним. За його словами, Янукович має негайно повернути з Києва у регіони спецпідрозділи «Беркут», вивести із столиці Внутрішні війська, а також повернути до регіонів звезені до Києва додаткові сили міліції.

«Тоді у відповідь Майдан міг би поетапно звільнити приміщення держадміністрацій у регіонах, далі будівлю КМДА і на останньому етапі – звільнити урядовий квартал і відійти з Грушевського на Майдан», – вважає Гриценко.

«Інакше протестанти зі своїх позицій не підуть, адже влада може нанести їм удар у спину» – наголосив політик.

Нагадаємо, 6 лютого з’явилася інформація про збільшення кількості працівників МВС біля будівлі Верховної Ради. Зокрема на вулиці Шовковичній практично впритул у два ряди поставили автобуси з міліцією та бійцями спецпідрозділу "Беркут" у повній амуніції зі щитами і в касках.