Прес-секретар Клюєва запевняє, що у його шефа не лише паспорта, а й навіть банку в Австрії немає

5 Лютого 2014, 10:40

За його словами, Клюєв не володіє банком в Австрії, а заяви прес-служби депутата Європарламенту Ребекки Гармс не відповідають дійсності.

"Ми з розумінням ставимося до того, що у Ребекки Гармс почалася передвиборна кампанія в Європарламент, але переконливо просили б не поширювати неправдиву, неперевірену інформацію", – заявив прес-секретар Клюєва.

Відзначається, що Клюєв знову вимагає від Гармс та її прес-служби спростувати неправдиву інформацію і залишає за собою право звернутися в суд.

Нагадаємо, 4 лютого лідер фракції "Зелених"/"Європейського вільного альянсу" в Європарламенті Ребекка Гармс зробила заяву, що родина Клюєва володіє банком в Австрії.

"Деякі українці мають великий бізнес в Австрії, як наприклад родина Клюєвих, що навіть володіє банком", – йшлося у заяві.

Крім того, Грамс заявила, що Азаров, Арбузов та Клюєв мають австрійські паспорти і можуть вільно пересуватися по Євросоюзу.

Разом з тим, Азаров та Арбузов, а також прес-служба Клюєва цю інформацію заперечили.

У свою чергу, керівник прес-служби Гармс Рут Райхштейн заявила, що євродепутат поки не має доказів наявності паспортів громадян Австрії у Азарова, Арбузова та Клюєва.

"Інформація з приводу австрійських паспортів не зовсім правильно інтерпретована. Ребекка тільки сказала, що можливо, що у цих осіб вже є австрійські паспорти. Але немає ніяких доказів на даний момент", – повідомила Райхштейн.