Ельмар Брок: Янукович раптом видужав, щойно Київ покинула делегація Європарламенту

3 Лютого 2014, 20:12

"Ми зустрілися з лідерами опозиції. Ми зустрілися з міністром закордонних справ Кожарою. Ми зустрілися з паном Клюєвим, дуже впливовим головою адміністрації президента", – розповів він, підбиваючи підсумки візиту делегації з 12 депутатів від усіх семи політичних груп ЄП у Київ 28-30 січня.

"Мала бути зустріч і з президентом Януковичем, але він захворів", – сказав Брок, який представляє в Європарламенті Німеччину.

"Щойно ми покинули Київ, президент Янукович раптом видужав", – зазначив євродепутат на прес-конференції в Страсбурзі під час сесії Європарламенту.

Ельмар Брок, відомий своїми критичними заявами на адресу української влади, також сказав, що Янукович "втрачає підтримку свого народу. Він втрачає підтримку своєї партії".

Нагадаємо, прес-служба Віктора Януковича повідомили, що він з 30 січня по 3 лютого він перебуває на лікарняному через гостре респіраторне захворювання.

Як відомо, голова Комітету з міжнародних справ Європарламенту Ельмар Брок та 12 депутатів ЄП приїхали в Україну 28 січня.