Порошенко повідомив, що прикордонників вже зорієнтували на активістів Автомайдану

31 Січня 2014, 15:38

«Вилетів на Мюнхенську конференцію безпеки. При перетині українського кордону, один з членів нашої делегації побачив, що у прикордонників лежить папір з орієнтировкою по фото та прізвищам на Дмитра Булатова, Олександра Данилюка, Олексія Гриценка», – повідомив Порошенко.

На це повідомлення відреагував народний депутат Анатолій Гриценко, про сина якого згадав Дорошенко у своєму повідомленні.

«Полювання на актив Автомайдану – банда не зупиняється…Коба – змушений емігрувати, Чорновол – побита, Булатов – закатований, Хаджинов – заарештований, тепер – Гриценко-молодший? Знаю, що за сином Олексієм полюють постійно. Влада і бандити. Зараз це синоніми». – написав Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

«Сина я виховував як чесного й відповідального громадянина. Таким він і є. Олексій злочинів не вчиняв. Як і ми з Вами – він піднявся на захист порушених владою прав 45 мільйонів громадян…Надто активно піднявся, напевно вирішили на Банковій…», – додав Гриценко.

Як повідомлялось, 30 січня депутат від партії "Батьківщина" Юрій Стець повідомив, що активіст Авто майдану Дмитро Булатов, який зник 23 січня, знайшовся.

Згодом сам Булатов розповів, що викрадачі його сильно катували, а потім вивезли та викинули з машини поблизу села Вишеньки Бориспільського району під Києвом. Наразі активіст перебуває у клініці "Борис".

Нагадаємо, 23 січня Автомайдан заявив, що однин з лідерів руху Дмитро Булатов зник і не виходить на зв'язок.