У Харкові тітушки атакували “коктейлем Молотова” друкарню, що виготовляє листівки для Євромайдану

31 Січня 2014, 08:23

«31 січня біля 3:00 в Харкові на провулку Кравцова в шибку приміщення на першому поверсі житлового будинку кинули "коктейль Молотова". В цьому приміщенні розташована друкарня, яка виготовляла листівки для харківського Євро майдану», – йдеться у повідомленні.

Власник друкарні, приватний підприємець Ярослав Здоровий вважає, що це помста "тітушок" за те, що він друкував листівки для Євромайдану.

Міліція розпочала слідство.

Як повідомлялось, 26 січня на початку мітингу харківського Євромайдану біля пам'ятника Тарасу Шевченко на активістів напали більше 30 тітушок з бітами і сльозогінним газом. Напад відбила охорона Євромайдану, відібрала багато бейсбольних бит. В кінці бійки втрутилася міліція, тітушок ізолювала. Міліція затримала чотирьох нападників. Деякі з них встигли викинути у сміттєві урни пляшки з характерним сильним запахом горючої суміші.

Нагадаємо, 25 січня у Харкові під час ходи учасників Євромайдану на проспекті Правди, біля університету Каразіна, агресивні молодики в спортивних костюмах напали на колону активістів. У євромайданівців полетіли сніжки, шматки льоду і петарди. Одному журналісту розбили голову, фотографу «1+1» розтрощили камеру.