Штаб Нацспротиву просить допомоги у перевірці інформації про прибуття в Україну російського спецназу

26 Січня 2014, 14:41

«Штаб національного спротиву наразі перевіряє цю інформацію по своїх каналах і звертається до ЗМІ з проханням взяти під «особливий контроль» аеропорти «Жуляни» та «Гостомель» і так само перевірити повідомлення, виходячи з власних журналістських стандартів», – йдеться у повідомленні.

Раніше член ради ВО «Майдан» Зорян Шкіря на своїй сторінці у Facebook написав: «Увага! Важлива інфомація від джерела. Повідомили, що в розпачі, Янукович таки звернувся до Путіна за військовою допомогою і той направив в Україну свій спецназ, для так званої ротації», – пише Шкіряк. 

За його інформацією, сьогодні, з 13:00 до 18:00 в аеропортах Гостомель (аеропорт заводу Антонова) та Жуляни, можуть висадитися до 1000 бійців РФ, в цивільному. 

«Звичайно, схожа інформація вже неодноразово з’являлася, але тоді ситуація була інша. Зараз, у Януковича вже реальна проблема – його вертикаль сиплеться. Отже, якщо, не дай Бог, це правда і вони підуть на пряму інтервенцію іноземних загарбників, то це означатиме, що диктатор готовий на кривавий сценарій і вже не може адекватно сприймати реальність», – наголосив Шкіряк.