Гриценко закликає опозицію не вести переговори з Клюєвим

20 Січня 2014, 11:05

Гриценко вважає, що «Майдан не повинен мати жодних стосунків з Клюєвим».

«Які можуть бути розмови з людиною, що вже давно мала би бути заарештована?!», – додає він.

«Клюєв організував побиття дітей і знищення Майдану 30 листопада. Клюєв під час Майдану кував "перемогу" ПР на довиборах у 5 округах. Клюєв є куратором злочинної багатомільярдної програми "Агітатор" – з метою скупки 5 млн. голосів на наступних президентських виборах. Клюєв має бути першим, проти кого Європа застосує санкції, бо вкрадені за корупційними схемами бюджетні кошти він дотепер тримає в австрійських банках, має там підприємства і нерухомість», – заявляє Гриценко.

На його думку, «Майдан має дуже відповідально обирати тих, хто представлятиме інтереси Майдану на переговорах з владою». «Бо дехто з реєстрових опозиціонерів давно і досить "плідно" з Клюєвим співпрацює…», – додає політик.

Нагадаємо, увечері 19 січня президент Віктор Янукович доручив секретарю Ради національної безпеки та оборони Андрію Клюєву створити робочу групу за участі представників Кабінету міністрів та Адміністрації президента для розгляду питань з врегулювання політичної кризи.

Як відомо, опозиція називала Клюєва причетним до розгону Євромайдану 30 листопада. У свою чергу Генпрокуратура після допиту Клюєва заявила, що той не причетний до розгону Євромайдану.