Гриценка знову викликають до Генпрокуратури

15 Січня 2014, 10:13

«Напевно знову за фактом побиття людей на Майдані 30 листопада», – вважає він.

«Зареєструюся в Раді – і поїду до слідчого. Вибачайте, що сьогодні не голосуватиму, але це не прогул», – коментує Гриценко.

«Втім, не думаю, що Рада сьогодні працюватиме продуктивно. Якщо взагалі працюватиме… Наша розвідка повідомляє, що депутати-регіонали, про всяк випадок, уже почали письмову реєстрацію для «виїзного» засідання Ради у четвер…», – повідомив Гриценко.

Нагадаємо, що Гриценка вже викликали до Генеральної прокуратури 9 грудня як свідка після того, як він передав записи радіообміну «Беркуту» під час розгону Майдану. 

Нагадаємо також, що 14 січня Анатолій Гриценко заявив, що написав заяву про вихід з парламентської фракції "Батьківщина" «у зв'язку з неможливістю впливати на рішення, які приймаються фракцією "Батьківщина"».

Напередодні народні депутати від "Батьківщини" відмовилися проводити фракцію у присутності Анатолія Гриценка і зажадали, аби він покинув засідання через «критику на адресу Майдану та нарікали на його стійку нездатність до командної роботи та участь в інформаційних війнах проти власної фракції».