Волонтерство грудьми

VIP-хроніки
1 Вересня 2014, 18:08

Путіну нас ніколи не здолати, бо ми справді непереможна нація. Коли вже на стежку війни проти  Путіна  вийшли такі дівчата як у Львові, Кремлю не довго залишилось чекати до своїх похоронів. Кажуть, нація стає непереможною тоді, коли за неї готові боротися всі без винятку і всіма доступними методами.

 

 

Благодійна акція зі збору коштів на реабілітацію українських солдат, що постраждали в зоні АТО, яка нещодавно відбулась у Львові це застосування найсмертоноснішої української зброї.

 

 

Звичайно, поки що йдеться лише про етап випробування, але будьмо переконані, що на цьому все не закінчиться. Нині дівчата мили машини в бікіні і в такий спосіб заробляли на оздоровлення солдат, але завтра вони можуть вдатися і до більш агресивних акцій.

 

 

Звісно, картинка не для слабодухих, але це війна. А на війні всяке буває. Скільки дівчата заробили невідомо. Мабуть не багато, проте на ниві пропаганди жнива будуть грандіозні.

 

 

Шкода, що «Лайфу Н’юз» не запросили, або який не будь «Пєрвий канал», ото б чуваки заслинились.

 

 

А ще шкода, що рекламна кампанія перед акцією була не надто потужна. За такі смішні гроші, всього 80 гривень миття машини на неї б точно з’їхалось півкраїни.

 

 

 

Читайте також "Патріотичні" кримчанки пригріли Мєдвєдєва й Путіна на грудях

 

За матеріалами ragu.li