Попов знову лякає Майдан епідеміями, а мажоритарники вирішили не пускати його в КМДА

7 Грудня 2013, 14:10

"Управління Державної санітарно-епідеміологічної служби Києва повідомляє про ризик різкого погіршення епідемічної ситуації з кишковим інфекціям, туберкульозу, вірусного гепатиту А, грипу та ГРВІ", – наголошується у повідомленні.

При цьому Попов підкреслив, що столична влада робить усе можливе для недопущення поширення небезпечних інфекційних хвороб, але "профілактика залежить і від самих людей".

"Громадяни старшого віку краще обізнані з правилами, яких потрібно дотримуватись заради власної безпеки, коли проходять масові акції та події", – підкреслив Попов.

Тим часом столичні мажоритарники вирішили не пускати Попова і Ко до Київради

Депутати–мажоритарники об’єднаються для прийняття рішень у столиці.

Про це 7 грудня зі сцени на Майдані Незалежності оголосив нардеп Володимир Яворівський.

Він нагадав, що термін повноважень нинішньої Київради вже сплив, а тому по суті "в столиці немає жодної легітимної влади".

"Тому ми, депутати-мажоритарники, обрані у Києві, об’єднуємося у Київраді і не допустимо до міської Ради ані Попова, ані народних депутатів. Ми будемо там самі проводити прийоми громадян", – заявив він.

Як повідомлялось, вчора головне управління Держсанепідслужби Києва заявило про ризик різке погіршення епідемічної ситуації у зв'язку з масовими акціями протесту в столиці.