Влада стягує під Кабмін велику кількість “Беркуту” та внутрішніх військ

4 Грудня 2013, 08:30

Ці ж автобуси перевозили бійців "Беркуту", які розганяли студентів на Майдані Незалежності в ніч на 30 листопада.

Крім цих автобусів в Маріїнському парку перебуває кілька невеликих автобусів і вантажних автомобілів для перевезення людей належать МВС.

У дворику Кабміну залишається 5 автобусів типу ПАЗ з бійцями "Беркут". Раніше звідти виїхали кілька автобусів без номерних знаків з бійцями спецпідрозділу.

Присутні на місці міліціонери не змогли пояснити причину відсутності номерних знаків на автобусах.

Ще 8 міліцейських автобусів перегородили вулицю Грушевського. В них перебувають бійці "Беркут" і солдати внутрішніх військ.

Перед центральним входом до Кабінету міністрів протестуючі вимагають відставки уряду і президента, у зв'язку з жорстоким розгоном мирної акції протесту 30 листопада.

Наразі під Кабміном близько 300 протестувальників.

Автобуси міліції постійно прибувають. До Кабміну прибуло ще 5 автобусів типу ПАЗ.

Як повідомлялось, через перекриття мітингувальниками підходів і під'їздів будівлі уряду, працівникам Кабміну не вдалося потрапити в понеділок вранці на свої робочі місця.

Партія регіонів вже звинуватила опозицію в спробі державного перевороту

Нагадаємо, 30 листопада близько 4-ї години ранку бійці спецпідрозділу «Беркут» розігнали Євромайдан у Києві. Під кийки беркутівців потрапила в основному молодь.

Після розгону Євромайдану понад 30 активістів затримали, кілька десятків поранено, п’ятеро з них госпіталізували з відділку міліції. Серед постраждалих двоє громадян Польщі.