На квартири “Беркуту” з бюджету витратять 13 млн грн

30 Листопада 2013, 13:46

Загальна вартість угод склала 12,69 млн грн.

Реконструювати збираються приміщення у Броварах по вул. Кірова, 53.

З цієї суми 0,48 млн грн. піде на проектно-кошторисну документацію, яку розроблятиме Державний спеціальний проектний інститут МВСУ.

Сама ж реконструкція обійдеться в 12,21 млн грн, завершити її планують до кінця року.

Підряд отримало ТОВ «СТС-Генпідряд». Її заснували Василь Запорожець, його син Руслан Васильович Запорожець та ТОВ «СТС-конструкція», у свою чергу засноване тим самим Василем Запорожецем та Григорєм Сидоренком.

Єдиним конкурентом на цьому конкурсі було київське ТОВ «Аква Балі». Цю фірму зі статутним фондом 35 тис грн. заснували у 2006 р. Юлія Калініна і В’ячеслав Васильович Запорожець, на той момент зареєстрований з двома вищевказаними Запорожцями за однією адресою. Влітку 2006 р. Запорожець із власників фірми вийшов. У 2010-2011 р.р. В’ячеслав Запорожець був директором «СТС-Генпідряду».

«СТС-Генпідряд» почало вигравати державні тендери у 2011 році, отримавши за цей час підряди вартістю 90,51 млн грн. на ремонт офісу ДПС, корпусів лікарні «Феофанія» ДУСі, дзвіниці Успенського собору Київо-Печерської лаври, кінно-спортивної бази «Динамо» у Києві, головного офісу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Нагадаємо, 30 листопада після 4-ї години ранку бійці спецпідрозділу «Беркут» розігнали Євромайдан у Києві.

У столичній міліції заявили, що активістів відтіснили з Майдану Незалежності через конфлікти з комунальниками.

Після розгону Євромайдану 33 активістів затримали, кілька десятків поранено, п’ятеро з них госпіталізували з відділку міліції. Серед постраждалих двоє громадян Польщі.

Приблизно 200 учасників розігнаного Євромайдану знайшли прихисток від «Беркуту» у Михайлівському монастирі.