У Львові ДАІшники заблокували виїзд 13 автобусів на Євромайдан у Київ і залякують перевізників

28 Листопада 2013, 08:30

"Друзі, ДАІ таки залякало львівських перевізників позбавленням ліцензії. З 13 автобусів, які мали везти львівських мітингувальників до Києва, всі відмовилися їхати. Чиїсь автобуси не випустили з гаражів/стоянок, іншим перевізникам дзвонили додому і залякували», – повідомив Васюник.

За його інформацією, майже всіх людей, які були в списках пересадили на близько 50 мікроавтобусів і легкових автомобілів. Частина поїде вранці поїздами.

До цього Васюник повідомляв, що автобуси, які мали перевозити людей на Євромайдан в Київ, не випускають працівники ДАІ, аргументуючи свої дії відсутністю належних документів. У трьох автобусів під час спілкування водіїв з ДАІ пропали номерні знаки.

Водночас, у ГУМВС у Львівській області заявили, що їм не відомо про такі випадки, а всі автобуси, які їдуть до Києва, випускають в дорогу за умови наявності всіх необхідних документів.

Як повідомлялось, вночі 26 листопада на Львівщині біля села Гамаліївка працівники ДАІ зупинили автобус з активістами, які їхали зі Львова до Києва на Євромайдан. У відповідь активісти заблокували трасу. За три години   активісти виїхали з Гамаліївки на Київ іншим автобусом, оскільки, під час огляду ДАІшниками транспортного засобу, випадково «загубилися» номери.

Нагадаємою, 24 листопада влада Чернігова з ранку заборонила рух рейсових маршруток у Київ, аби люди не добралися на Євромайдан.

А у Кіровограді працівники ДАІ не випустили маршрутки з громадянами, які їдуть до Києва на Євромайдан.

У місті Котовську Одеської області молодики характерної зовнішності ввечері 23 листопада закидали камінням автобус з мітингувальниками, які їхали у Київ на Євромайдан.