Голова Львівської ОДА пояснив заборону наметів “технічною помилкою”

23 Листопада 2013, 19:15

Сло пообіцяв "розібратися у ситуації, що стосується судового позову" з вимогою заборонити намети на Євромайдані у Львові.

"Я розберуся в ситуації. Хто подав позов і я більш, ніж упевнений, що ці люди зі мною працювати не будуть",- сказав Сало.

Нагадаємо, рішенням Львівського окружного адмінсуду до 29 листопада у Львові заборонено встановлювати намети на чотирьох площах міста за адресами: пр.Свободи, 1, вул.Винниченка, 18, вул. Університетська, 1 та площа  Ринок, 1.

Як відомо,  22 листопада у Львові  студенти вийшли  на акцію «Влада свій вибір зробила, тепер – слово за нами». Понад дві тисячі мітингувальників сформували колону і рушили від Львівської ОДА через центр до площі перед Львівським національним університетом.

Акцію на підтримку  євроінтеграції оголосили безстроковою,  активісти встановили  в центрі міста намет.

Депутати Львівської міськради на позачерговій сесії ухвалили заяву, в якій вказали, що розцінюють призупиненням процесу підготовки до підписання угоди про асоціацію "як зраду національних інтересів найвищими посадовими особами країни – президентом Віктором Януковичем та прем’єр-міністром Миколою Азаровим".

Позначки: