У Попова запланували старт святкування Нового року на 14 грудня

17 Листопада 2013, 10:38

Так, 14 грудня на Хрещатику відбудеться загальноміська акція "Не забудь привітати".

19 грудня на Майдані Незалежності урочисто засвітять головну ялинку України. У День святого Миколая діти-сироти та діти з малозабезпечених сімей відвідають Київський національний академічний театр оперети та отримають солодкі подарунки.

22 грудня відбудеться розважально-спортивна акція "Новорічний пробіг". Стартуватиме святковий маршрут з Майдану Незалежності і пролягатиме через Хрещатик, Бессарабську площу, вул. Червоноармійську, площу Льва Толстого та у зворотному напрямку.

Крім того, з 19 по 23 грудня заплановані святкові заходи для дітей-сиріт та дітей з функціональними обмеженнями.

Водночас, 30 грудня у Льодовому комплексі на вул. Лайоша Гавро, 4-Г стартує фестиваль спортивного свята "Зимові старти на льоду".

31 грудня з 19:00 до 02:00 на Майдані Незалежності триватиме свято зустрічі Нового 2014 року. А 7 січня для киян та гостей міста влаштують святкування Різдва на Хрещатику.

10 та 11 січня 2014 року у Легкоатлетичному манежі Республіканського вищого училища фізичної культури відбудуться ХVІІІ Всеукраїнські змагання з легкої атлетики "Різдвяні старти".

19 січня у Києві відзначатимуть Водохреще. Заходи з нагоди свята відбуватимуться на Оболонській набережній біля Свято-Покровського собору Української православної церкви та у парку культури і відпочинку "Гідропарк".

Крім того протягом грудня 2013 року та січня 2014 року новорічні та різдвяні свята, вечори відпочинку відбуватимуться у дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладах міста.

Також планується і традиційний парад Дідів Морозів-волонтерів.

Нагадаємо,  міністерство соціальної політики раніше розробило графік перенесення робочих днів у 2014 році з урахуванням встановлених законом святкових і неробочих днів.

Згідно з документом, вихідні дні на Новий рік і Різдво триватимуть сім днів: з 1 по 7 січня 2014 року.  Робочі дні 2, 3 і 6 січня перенесені на 11, 25 січня і 8 лютого відповідно.

Водночас, прем'єр-міністр Микола Азаров припустив, що в Україні скоротять кількість вихідних під час новорічних та різдвяних свят.

Позначки: